η πατάτα

Η “Potato the Greek” γνωρίζει το σουβλάκι, το εθνικό μας φαγητό, καλύτερα από κάθε άλλη πατάτα. Κόβεται από ολόκληρες πατάτες, για να έχει αληθινή γεύση και μυρωδιά, έχει χειροποίητη όψη, είναι τραγανή και δεν πανιάζει. Όπως ακριβώς πρέπει να είναι πατάτα στο σουβλάκι. Το αληθινά μοναδικό και ιδιαίτερο χαρακτηριστικό της “Potato the Greek”, όμως, είναι το κόψιμό της, το κενό στο εσωτερικό της που της επιτρέπει να «αγκαλιάζει» και να δένει καλύτερα με τα υλικά από το σουβλάκι, το κρέας, την ντομάτα, το κρεμμύδι, αλλά κυρίως το τζατζίκι. H “Potato the Greek” δεν μοιάζει με καμία άλλη πατάτα, και δημιουργήθηκε για να προσφέρει μία ολοκληρωμένη εμπειρία απόλαυσης.

με μια ματιά
1.Το μοναδικό της σχήμα – κόψιμο επιτρέπει στις σος του σουβλακιού (τζατζίκι, σος κοτόπουλου) να «καθίσει» πάνω στην πατάτα, με αποτέλεσμα μία πιο γεμάτη, δεμένη γεύση
2.Το μέγεθός της δίνει τη δυνατότητα απόλυτου ελέγχου του κόστους του σουβλακιού
(max 6 - 8 πατάτες)
3.Χειροποίητη όψη λόγω του σχήματος αλλά και της φλούδας
4.Η επικάλυψη αμύλου κάνει την πατάτα πιο τραγανή, και εμποδίζει το πάνιασμα της μέσα στο σουβλάκι
για επιπλέον
πληροφορίες
Newsletter
Εγγραφείτε τώρα

στο newsletter μας και μάθετε πρώτοι τα
τελευταία νέα και τις προσφορές
της LambWeston

Newsletter

Εγγραφείτε τώρα στο newsletter μας και μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα και τις προσφορές της LambWeston

Αυτή η σελίδα χρησιμοποιεί cookies για να διαχειριστεί τα στοιχεία χρήσης, στατιστικά πλοήγησης και άλλες λειτουργίες. Επισκεπτόμενοι τη σελίδα μας συμφωνείτε οτι μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε cookies.

OK